Anmeldung Bewerberbereich

Ich habe bereits einen Bewerberbereich

 
Wenn Sie fortfahren, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies zum Zweck der Authentifizierung und Hinzufügung von Favoriten. Weitere Informationen
Suche nach Stellenangeboten KRONOSPAN

Sie befinden sich hier :  Startseite  ›  Liste der Stellenangebote  ›  Details des Angebots

Software Ingeniør - Software Engineer


Informationer om stillingsopslaget

Generelle oplysninger

Lokation

Ryomgaard  

Reference

2019-3551  

Beskrivelse af stillingen

Stillingsbetegnelse

Software Ingeniør - Software Engineer

Kontrakt

Full-time

Opgaver og ansvar

Software engineer
Automation og digitalisering i international produktionsvirksomhed

Er du stærk på den nyeste teknologi og teknologianvendelse? Vil du være med til at sætte retningen for digitalisering og effektiv dataopsamling i samarbejde med dygtige kolleger, herunder el-teknikere og programmører? Så tilbyder vi dig en unik mulighed i en nyoprettet stilling, hvor du kan komme med fra start, og hvor du kan sætte dit tydelige præg på udviklingen fremadrettet.
Automation og digitalisering til næste niveau af excellence
Med reference til den tekniske chef, bliver du en væsentlig del af proces- og maskintung industri, som er i fuld gang med en modernisering og professionalisering. En af hovedelementerne består i at automatisere og ikke mindst digitalisere i form IoT. Positionens bidrag er især knyttet til at opbygge fundamentet for digitalisering, overvågning af processer, intelligent rapportering og styring samt sikre den løbende dokumentation. Derfor søger vi en stærk software engineer, som i samarbejde med dygtige el-teknikere og programmører, kan opbygge, udvikle og dokumentere den næste generation for effektiv datadrift og dataopsamling. Væsentlige elementer i jobbet knytter sig til:
• Sikre optimal teknologi- og teknologianvendelse
• Medvirke til at opbygge rette teknologi-roadmap og efterfølgende eksekvere på det
• WLAN og TLAN-ekspertise, samt netværksopbygning og drift i samarbejde med den eksisterende organisation – men bibringe organisationen teknologi opdateringer
• Ejer af det samlede produktionsnetværk (T-Lan) samt sikre, at virksomheden løbende følger koncernens retningslinjer for it-sikkerhed
• Dagligt samarbejde med den administrationsnetværksansvarlige supporter

Din succes i jobbet afhænger i høj grad af din evne til at etablere rette teknologiske strukturelle platform til at understøtte ønsket om øget digitalisering i processer og drift – og som er dokumenteret og ikke mindst sikkert for udefrakommende indgreb. Du arbejder tæt sammen med den tekniske organisation, som støtter dig i dagligdagen. Men du vil indtage en strategisk vigtig ”arkitektrolle” i både udvikling og eksekvering.

Krav

Stærk kommunikator, der får følgeskab
Du har en relevant teknisk uddannelse som ingeniør (bachelor eller kandidat inden for eksempelvis elektronik, produktion eller maskin), maskinmester, automationstekniker eller tilsvarende. Vigtigst er, at du brænder for indholdet i jobbet og kan bibringe teknologisk udvikling og fremdrift – uanset om du er nyuddannet eller har erfaring fra tilsvarende stillinger i industrien eller fra en konsulentvirksomhed inden for automation og digitalisering i industrien.
Du er nysgerrig, analytisk og vedholdende og formår på struktureret vis at ”tegne” den fremtidige struktur på området, ligesom du kan følge dine opgaver og projekter til dørs – såvel selvstændigt som i samarbejde med andre. Du kommunikerer naturligt på alle niveauer og evner at skabe gode samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt. Endelig behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Yderligere information

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Jørgensen på tlf. +45 3051 7789 eller Anita Svoldgaard på +45 2780 3667.
Vi behandler ansøgere løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.